Huset for tidlige forebyggende indsatser

Her kan du læse om rådgivning, gruppeforløb og individuel støtte til voksne borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i Huset for tidlige forebyggende indsatser.

Huset for tidlige forebyggende indsatser er et kommunalt tilbud for københavnere mellem 18 og 65 år med autisme eller anden fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Her kan borgerne få hurtigt iværksat hjælp og støtte til øget selvstændighed og egenmestring samt udvikling af praksiske og sociale færdigheder. Huset tilbyder bl.a. rådgivning, individuelle forløb, gruppeforløb og gratis temaearrangementer. 

Læs om vores forskellige tilbud

Sådan finder du os  

Vi er en afdeling i Borgercenter Handicap - og har til huse i lokaler nær Kultorvet, ca. 5 minutters gang fra Nørreport Station. Vores adresse er:
 
Huset for tidlige forebyggende indsatser
Suhmsgade 4, 3. sal
1125 København K.
 
Der er desværre ikke elevator i huset. Hvis du er gangsbeværet, kan du evt. deltage i vores tilbud på den digitale platform "Teams". Hvis du deltager i et individuelt forløb, er der desuden mulighed for at mødes i Borgercenter Handicap på Borups Alle´ 43, 2200 København N - eller en anden lokation i stueplan/med elevator. Kontakt os gerne for spørgsmål og ønsker.   

Hvordan foregår det? 

Hvis du er interesseret i et gruppeforløb eller et individuelt forløb, skal du henvende til til din sagsbehandler i Borgercenter Handicap, som derefter kan indstille til et forløb.
 
Hvis du ønsker gratis og anonym rådgivning i Din Rådgivning:
  • Kan du kontakte os telefonisk på nummeret:  33 17 12 14 mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 11-13. Her kan du få telefonrådgivning eller aftale tid til en personlig samtale.
  • Ved personligt fremmøde uden tidsbestilling om torsdagen fra kl. 15-17 i vores lokaler på Suhmsgade 4, 3.sal, 1125 Kbh. K.
Alle københavnere mellem 18 og 65 år med autisme eller anden form for fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse kan bruge Din Rådgiving. Det er ikke nødvendigt at være tilknyttet Borgercenter Handicap eller at have en sagsbehandler.  
 

Det kan du få hjælp til

Feedback