Aktuelt

Nyheder om handicap og kalender fra Borgercenter Handicap
Du kan filtrere på indholdstyper
Prisoverrækkelse 2020
Kender du en ildsjæl, forening eller organisation, der gør en usædvanlig stor indsats for mennesker med handicap i København og derfor fortjener Handicapprisen 2021?
Brugertilfredshedsundersøgelse

Hvad er vigtigt for dig?

12. oktober - 2021

De kommende uger spørger vi godt 6300 borgere, om de er tilfredse med den støtte og hjælp, de modtager fra Borgercenter Handicap. Borgernes feedback er et vigtigt element i borgercentrets udviklingsarbejde.
Plakat med reklame for valgmødet
Venner af Captum, SUKA og CSBB inviterer til debat- og valgarrangement for københavnere med et handicap og deres pårørende.
Foto af ung mand
Borgercenter Handicap inviterer til webinar torsdag den 30. september om de forandringer der sker, når unge med handicap fylder 18 år og overgår til voksenbestemmelserne i den sociale lovgivning.
Talebobler
Har du overblik over mulighederne for hjælp og støtte fra Borgercenter Handicap og dit sagsforløb? Hjælp os med at blive bedre: Kom til dialogmøde den 29. september.
Plakat for Lavukstock 2021

Kom til Lavukstock!

13. august - 2021

Så er der åbnet op for Lavukstock igen - en musikfestival for mennesker med psykisk og fysisk udviklingshæmning i København. Sæt derfor allerede nu et stort kryds i kalenderen fredag den 10. september 2021 fra kl. 11-21.
Foto af Claudio
På Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS) kan unge nu forberede sig på at flytte hjemmefra - enten til egen bolig eller et bofællesskab
Foto af Amanda og Stine
21-årige Amanda mødes hver uge med sin hjemmevejleder, Stine Rønning Arndt. Amanda deltager også i et gruppeforløb, et nyt tilbud i Borgercenter Handicap, der gives som et supplement til bostøtte. Her udveksler hun erfaringer med deltagere med lignende udfordringer, og det er en øjenåbner.
Kvinde med blindestok
Instituttet for Blinde og Svagsynede, IBOS, har succes med et særligt kursusforløb, der ruster jobsøgende med synshandicap til at søge og få job. 23 ud 39 deltagere er kommet i job.
Som en del af Folketingets sommerpakke kan borgere, der er visiteret til individuel handicapkørsel, få fire gratis ture på op til 50 km i perioden 1. juli til 31. august.

Sider

Nyhedsbrev

Abonnér på vores nyhedsbrev

Seneste i Kalender

Det kan du få hjælp til

Feedback